Tietosuojasuostumus
SUOSTUMUSKAAVAKE
Henkilötietolaki 523/1999
Henkilötietojen kerääminen ja julkaisu
Jokaisen seuramme pelaajan tiedot tallennetaan seuramme tiedonhallinta- ja viestinvälineelle HockeyPoxiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran junioritoiminnan viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa.
Siltä osin kun tietoja näytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön suostumus tietojen näyttämiseen.

 

Julkaiseminen
Tiedot, joita pelaajasta mahdollisesti näytetään julkisesti joukkueen kotisivulla ovat:

 

Pelaajan nimi
·         joukkueen pelaajaluettelossa
·         pelaajaesittelyssä
·         ottelutiedotteessa ja/tai  -selosteessa

 

Pelaajan kuva
·         pelaajaesittelyssä
·         tilannekuvissa

 

Tällä suostumuksella pelaaja antaa suostumuksen siihen, että edellä mainitut tiedot tullaan mahdollisesti julkaisemaan internetissä joukkueen omilla kotisivuilla. Tarkemmat henkilötiedot (osoitetiedot,  harjoitusosallistumiset, ottelumerkinnät, tekniikkaradan tulokset jne.) ovat käytettävissä vain pelaajan omalla seuralla.

 

Suostumus
Henkilötietojen näyttämistä varten tarvitaan siis henkilön yksilöity, vapaaehtoinen ja tietoinen suostumus. HockeyPox  -järjestelmään on rakennettu oma menettelyohjelma suostumuksen kirjaamiseksi. Pelaajan tiedoissa on näin erikseen kohta, joka täytetään kun henkilö ei ole antanut suostumustaan. Mikäli pelaaja ei ole antanut suostumusta, tietää järjestelmä sen automaattisesti eikä näytä tietoja niissä tapauksissa, joissa tietojen julkaisemiseksi suostumusta tarvitaan.

 

Täyttämällä allaolevan kaavakkeen, suostun vanhempana/holhoojana siihen, että pelaajan tietoja käytetään yllä olevan esityksen mukaisesti oman seuran tarkoituksiin.

Halutessaan pelaaja/vanhempi voi antaa luvan seuralle valikoituun suoramarkkinointiin. Tiedot annetaan vain valikoiduille ja tarkkaan harkituille yhteistyökumppaneille jotka lähestyvät kirjeitse. Tietoja ei luovuteta valkoiduilta yhteistyökumppaneilta edelleen. 

 

 

Ilmoittautumisen tiedot
Osallistuja (Sukunimi Etunimi)
Ilmoittaja
Sähköposti
Puhelin
Joukkue ja pelaajan (osallistuja) HETU
Vanhemman (ilmoittajan) HETU
Tietojani voi käyttää suoramarkkinointiin (K/E)
Syötä vieressä näkyvät numerot
Blues
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Liity seuraan
Ilmoittautumiset
Kategoriat