Varusteet

Alkuun tarvitset CE -hyväksytyn jääkiekkokypärän ja siihen CE -hyväksytty ristikko. Blues Juniors kiekkokoulun kypärän väri on musta. Muistathan, että pyöräilykypärät tai luistelukypärät (kolmio kypärässä) eivät ole riittävä suoja kiekkokouluun. Lisäksi tarvitset kaulasuojan, luistimet ja toppahanskat/jääkiekkohanskat.

Muistattehan teroittaa luistimet ennen kuin tullaan kiekkokouluun. Kauden aikana luistimia on hyvä teroittaa säännöllisin välein. Jos käytetään samoja luistimia ulkojäillä, pitää ne teroittaa aina ennen kiekkokouluun tuloa. Matinkylän hallilla toimii varustepalvelu, jossa luistimia teroitetaan.

Muita jääkiekkovarusteita ei alkuvaiheessa vielä tarvita, taitojen karttuessa ja vauhdin lisääntyessä kauden loppupuolella muita varusteita voi pikkuhiljaa hankkia. Varusteita voi ja kannattaakin ostaa myös käytettyinä.

Hyviä paikkoja niiden löytämiseen on jääkiekkoseurojen varustepörssit, ilmoitustaulut hallilla tai jääkiekkoliiton varustepörssi. Urheilukaupoissa on myös ammattitaitoista henkilökuntaa, joka osaa opastaa varusteiden hankinnassa.
Seuran yhteistyökumppani varusteasioissa on Suomenojan Intersport. Erityisen tärkeää on muistaa, että varusteet ovat oikean kokoiset. Kannattaa siis välttää turhaa kasvuvaraa varusteissa. Se vain vaikeuttaa oppimista, jos luistimet ovatkin kaksi numeroa liian suuret ja villasukilla muokattu sopiviksi.

Varusteiden seuraväri / Blues Juniors
Varusteiden hankinnassa suositellaan käytettäväksi seuran värejä:
- kypärä: musta
- pelihousut: musta
- pelisukat: mustat ja valkoiset


   
Lisää uutisia
Blues
«  Heinäkuu   »
Kategoriat