Liity seuraan

Tietosuojasuostumus

Jokaisen seuramme henkilön tiedot tallennetaan seuramme tiedonhallinta- ja viestinvälineelle HockeyPoxiin. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tehostaa seuran junioritoiminnan viestintää ja tiedonhallintaa niin, että se tukee laadukasta toimintaa. Siltä osin kun tietoja näytetään julkisesti internetissä, tarvitaan siihen henkilötietolain mukaan henkilön suostumus tietojen näyttämiseen.


Tiedot, joita henkilöstä mahdollisesti näytetään julkisesti joukkueen kotisivulla ovat: henkilön nimi ja perusyhteystiedot (toimihenkilöluetteloissa, ottelutiedotteessa ja/tai -selosteessa), henkilön kuva (tomihenkilöesittelyssä, uutiskuvissa).


Suostumuksella henkilö antaa suostumuksen siihen, että edellä mainitut tiedot tullaan mahdollisesti julkaisemaan internetissä joukkueen omilla kotisivuilla. Tarkemmat henkilötiedot ovat käytettävissä vain pelaajan omalla seuralla.

Yhteistyökumppaneiden tiedotteet

Yhteistyökumppanit tukevat taloudellisesti Blues Juniors Ry:n toimintaa voimassaolevien yhteistyösopimusten mukaisesti. Hyväksymällä yhteistyökumppaneiden tiedotteet, autat merkittävällä tavalla Blues Juniors Ry:n ja sen joukkueiden toimintaa. Blues Juniors Ry tulee käyttämään osoiterekisteriä ainoastaan omien yhteistyökumppanuuksien tuotteiden markkinointiin.

Syötä vieressä näkyvät numerot
Blues
«  Joulukuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Kategoriat