Lisätietoja kiekkokoulusta

Ryhmäjaot

Kiekkokoululaiset jaetaan ryhmiin iän mukaan, muuta valintakriteeriä ei ryhmille ole. Jäällä pelaajat jaetaan sen hetkisiin taitoryhmiin, jotta kukin lapsi saisi toimia mahdollisimman sopivassa vertaisryhmässä. Tarkat kellonajat ja ryhmien kokoontuminen www.bluesjuniors.fi

Ensimmäinen kerta kiekkokoulussa

Ennen ensimmäistä kiekkokoulun tapaamista on hyvä hankkia kaikki pakolliset varusteet (kypärä ristikolla, kaulasuoja, jääkiekkohanskat ja luistimet) ja laittaa kypärään etupuolelle maalarinteipillä pelaajan etunimi (mustalla tussilla). Ohjaajat oppivat tuntemaan lapset nopeasti, kun nimi on esillä kypärässä ja tuntuuhan se lapsistakin mukavalta kun puhutellaan etunimillä.

Ensimmäisellä kerralla kannattaa tulla hiukan aikaisemmin paikalle varusteiden jaon vuoksi, jottei syntyisi isoja ruuhkia!

Kiekkokoulun pukukopit on merkitty Blues Juniors/Leijona Kiekkokoulu -merkinnällä. Pukukopit halleilla on numeroitu ja hallin valvomon ikkunassa on myös mainittu kiekkokoulun pukukoppien numerot.

Vanhemmat kiekkokoulun aikana

Vanhemmat, jätettyänne lapsenne kiekkokouluun voitte seurata kiekkokoulun toimintaa hallin kakkoskerroksen tasanteelta. Näin rauhoitetaan pelaajia ja ohjaajia varten hallin käytävät. Vaihtoaitioon meno on sallittu ainoastaan seuran ohjaajille ja kiekkokoululaisille.

Poissaolot kiekkokoulusta

Jos olet pitkään poissa, niin kerro siitä ohjaajille. Lyhytaikaisia poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa.

Joululoma kiekkokoulussa

Kiekkokoulu rauhoittuu joululomalle 16.12.2019 – 10.1.2020. Kiekkokoulu jatkaa toimintaansa taas lomien jälkeen lauantaina 11.1.2020 Matinkylässä aikataulun mukaan.

HUOM joulupukki vierailee Kiekkokoulussa la 14.12.2019! Varaattehan mahdollisuuksien mukaan tuon ajankohdan, samalla myös otetaan ryhmävalokuvat lapsista.

Sunnuntaina 15.12.2018 pelataan perinteinen ”isät / äidit” vastaan kiekkokoululaiset (ison kentän)ottelut. Kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Hiihtoloma kiekkokoulussa

Hiihtolomalla viikolla kahdeksan (vko 8) kiekkokoululaisilla on vanhempineen mahdollisuus vapaaluisteluun kiekkokoulun vuorolla (la 22.2.2020 ja su 23.2.2020), muistattehan kuitenkin tapaturmavakuutuksen voimassa olon sekä lapsilla että vanhemmilla. Kiekkokoululaisten vakuutus on koko kauden voimassa ohjatuilla oppitunneilla. Blues Juniors ei vastaa vapaaluistelutunneilla sattuneista vahingoista.

Kiekkokoulun päättyminen

Kiekkokoulut päättyvät sunnuntaina 15.3.2020 Matinkylässä. Kaikille osallistuneille jaetaan Diplomit.

Kiekkokoulun jälkeen

Seurassa toimii keväällä perustettu 2012 syntyneiden joukkue, jonka toimintaan pääsee mukaan mahdollisesti jo vuodenvaihteessa kiekkokoulussa opiskelevat 2012-syntyneet lapset.
Kiekkokoulun jälkeen perustetaan joukkue vuonna 2013-syntyneille. Joukkueiden yhteystiedot löytyvät seuran kotisivulta. 2013 syntyneiden joukkueen perustamistilaisuus on keväällä 2020 Asiasta tiedotetaan vielä lähemmin kiekkokoulun omilla tiedotesivuilla ja seuran ilmoitustaululla.

Vanhemmat

Vaikka kysymyksessä on lasten harrastus, tarvitaan toimintaan mukaan myös vanhempia. Joukkueet rakentuvat pelaajista, joukkueenjohtajasta, valmentajista, huoltajista ja taloudenhoitajasta. Seurasta saa tehtäviin opastuksen ja apua. Seuran valmennuspäällikkö opastaa valmennuksen järjestämisessä. Toimihenkilöt valitaan joukkueen perustamiskokouksessa, joten mukaan vaan rohkeasti!

Kiekkokoulun yhteystiedot:

Kiekkokouluun liittyvät yleiset asiat Sami Sauren, gsm 045-3213844 sami.sauren@bluesjuniors.fi


   
Lisää uutisia
Blues
«  Heinäkuu   »
Kategoriat