Leijona-kiekkokoulu Espoo
11.8.2020 11:34 Seuratiedotteet / Pääsivusto

Leijona-kiekkokoulun ilmoittautuminen on avattu!!!!

KIEKKOKOULUN INFO KAUDELLE 2020 - 2021

Tervetuloa Leijona -kiekkokouluun kaudelle 2020 - 2021.

Kiekkokouluun otetaan ensisijaisesti vuosina 2013 - 2016 syntyneitä poikia ja tyttöjä. Toimintaan ovat tervetulleita pääsääntöisesti kaikki alle 10- vuotiaat lapset luistelukokemuksesta riippumatta. Yli 10- vuotiaille seuralla on tarjota myös vaihtoehtoista toimintaa, kysy rohkeasti lisätietoja. Kiekkokoulun ajatuksena ja tavoitteena on leikkimielisten harjoitteiden ja pelien avulla tutustuttaa lapset lajiin ja tarjota heille luistelutekniikan oppimisen lisäksi mahdollisuutta kiekkokoulun jälkeen jatkaa harrastusta seuran jääkiekkojoukkueissa tai sitten tulla mukaan uudestaan Kiekkokouluun taas seuraavana syksynä. Kiekkokoulun vanhempien info-tilaisuus Kiekkokoululaisten vanhemmille järjestetään info-tilaisuus kiekkokoulun toimintaan, koulun järjestävään seuraan ja ohjaajiin liittyen, sekä jääkiekkovarusteinformaatio ja osallistujilla on mahdollisuus tehdä kysymyksiä. Tilaisuudesta tiedotamme erikseen toimintaan ilmoittautuneille myClubin kautta.

Miten pääsen mukaan?

Kotisivultamme löydät ilmoittautumisohjeet kiekkokouluun. Ilmoittautumislomakkeesta pystyt valitsemaan, haluatko osallistua kiekkokouluun koko kaudelle tai syys / kevätkaudelle. www.kiekko-espoo.com www.espoonkiekkoseura.fi www.epshockey.fi www.bluesjuniors.fi Ilmoittautumislomake kannattaa täyttää huolellisesti.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

HUOM kaikki kiekkokoululaiset huolehtivat itse Suomen jääkiekkoliiton lisenssivakuutuksen, se on edellytyksenä, että lapsi voi tulla jäälle!! Leijonakiekkokoululaisten tulee hankkia vakuutus Suomen jääkiekkoliiton lisenssikaupasta. Kiekkokoululisenssin hinta on 2 euroa /kiekkokoululainen. Lisätietoja ja ohjeet hankintaan löydät täältä: http://www.finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelip... Tarvittavan pelipassin nimi on Seurapassi 1, luistelu - ja kiekkokoululaiset Pelipassi hankintaan Kiekko-Espoo Ry nimellä. Jos yhteystietonne muuttuvat ilmoittautumisen jälkeen, päivittäkää yhteystietonne myClub järjestelmään. Tiedottaminen kiekkokoulun asioista sujuu paremmin, kun yhteystiedot ovat ajan tasalla.

Missä tapahtuu?

Jokainen kiekkokoululainen pääsee jäälle kahdesti viikossa, 45min kerralla!

Harjoitusajat ovat:

Laaksolahti/Leppävaara ryhmä: Lauantaisin Laaksolahdessa 13:00 - 14:30 Sunnuntaisin Leppävaarassa 13:45 - 15:15

Espoonlahden ryhmä: Lauantaisin Espoonlahden harjoitushalli 11:15 - 12:45 Sunnuntaisin Espoonlahden harjoitushalli 12:15 -13:45

Matinkylän ryhmä: Lauantaisin Matinkylän 3 harjoitushalli 09:45- 11:15 Sunnuntaisin Matinkylän 3 harjoitushalli 10:15 -11:45

Kuka ohjaa?

Kiekkokoulun ohjaajina toimivat koulutetut valmentajat, joilta saa tukea koko kauden ajan. Jäälle voi tulla mukaan myös isä tai äiti, asiasta pitää sopia ensin kiekkokoulun rehtorin kanssa, jolta saa tarkemmat ohjeet tunnin kulusta. Ilman rehtorin lupaa ei jäälle voi tulla eikä myöskään ilman luistimia.

Mitä maksaa?

Kiekkokoulun koko kausi maksaa 120€. Puolikas kausi maksaa 70€. Laskutus tapahtuu lokakuun alussa toiminnan käynnistyessä. Mikäli toimintaa ei päästä käynnistämään tai joudumme peruuttamaan merkittävän osan tapahtumista, palautamme perittyjä osallistumismaksuja. Peruuttaminen Jos jostain syystä kiekkokoulu ei sitten olekaan se omalta tuntuva harrastus, tehkää mielellään ilmoitus kirjallisesti sami.sauren@kiekko-espoo.com ja viestiin mukaan kiekkokoululaisen nimi.

Mitä maksuun sisältyy?

Kiekkokoulun maksuun sisältyy jäävuorojen ja ohjauksen lisäksi jokaiselle oma harjoituspaita ja pipo.

HUOM mailan voi tilata erikseen yhteistilauksena ilmoittautumisen yhteydessä tai hankkia sellaisen itse haluamastaan paikasta.

Mitä varusteita tarvitsen?

Alla tarkemmin varusteiden väreistä. Alkuun tarvitset CE - hyväksytyn jääkiekkokypärän ja siihen CE – hyväksytyn ristikon. Muistathan, että pyöräilykypärät tai luistelukypärät (kolmio kypärässä) eivät ole riittävä suoja kiekkokouluun. Lisäksi tarvitset kaulasuojan, luistimet, toppahanskat/jääkiekkohanskat ja mailan. Muistattehan teroittaa luistimet ennen kuin tullaan kiekkokouluun. Kauden aikana luistimia on hyvä teroittaa säännöllisin välein. Jos käytetään samoja luistimia ulkojäillä, pitää ne teroittaa aina ennen kiekkokouluun tuloa. Jäähalleilla toimii varustepalvelu, jossa luistimia teroitetaan. Muita jääkiekkovarusteita ei alkuvaiheessa vielä tarvita, taitojen karttuessa ja vauhdin lisääntyessä kauden edetessä muita varusteita voi pikkuhiljaa hankkia. Varusteita voi ja kannattaakin ostaa myös käytettyinä. Ensimmäisenä suositellaan polvisuojien ostoa. Hyviä paikkoja niiden löytämiseen on varustekirppikset, kierrätyskeskukset ja puskaradiot. Seuramme yhteystyökumppani varusteasioissa on ammattitaitoinen ja palveleva Hockey Base (http://www.hockeybase.fi/). Erityisen tärkeää on muistaa, että varusteet ovat oikean kokoiset. Kannattaa siis välttää turhaa kasvuvaraa varusteissa. Se vain vaikeuttaa oppimista, jos luistimet ovatkin kaksi numeroa liian suuret ja villasukilla muokattu sopiviksi.

Varusteiden seuraväri / EKS / Laaksolahti & Leppävaara Varusteiden hankinnassa suositellaan käytettäväksi seuran värejä: • Kypärän väri: Valkoinen • pelihousut: Sininen • pelisukat: sininen & valkoinen

Varusteiden seuraväri / EPS / Espoonlahti Varusteiden hankinnassa suositellaan käytettäväksi seuran värejä: • Kypärän väri: Valkoinen • Pelihousut: Musta • Pelisukat: punainen & valkoinen

Varusteiden seuraväri / Blues / Matinkylä Varusteiden hankinnassa suositellaan käytettäväksi seuran värejä: • Kypärän väri: Musta • Pelihousut: Musta • Pelisukat: sininen & valkoinen

Milloin aloitetaan?

Kausi alkaa lauantaina 3.10.2020.

Ryhmäjaot Kiekkokoululaiset jaetaan ryhmiin iän mukaan, muuta valintakriteeriä ei ryhmille ole. Jäällä sitten jaamme pelaajat sen hetkisiin taitoryhmiin, jossa kukin lapsi saisi toimia mahdollisimman sopivassa vertaisryhmässä.

Ensimmäinen kerta kiekkokoulussa

Ennen ensimmäistä kiekkokoulun oppituntia tulee hankkia pakolliset varusteet (kypärä ristikolla, kaulasuoja, jääkiekkohanskat tai paksut rukkaset ja luistimet) ja laittaa kypärään etupuolelle maalarinteipillä pelaajan etunimi (mustalla tussilla). Ohjaajat oppivat tuntemaan lapset, kun nimi on esillä kypärässä ja tuntuuhan se lapsistakin mukavalta, kun puhutellaan etunimillä. Ensimmäiset kerrat harjoittelemme lähinnä luistelun alkeita, mailaa ei siis välttämättä tarvita ensimmäinen kahden viikon aikana. Kiekkokoulun pukukopit pyritään merkitsemään selkeästi halleilla. Pukukopit halleilla on numeroitu ja hallin valvomon ikkunassa on myös mainittu kiekkokoulun pukukoppien numerot.

Vanhemmat,

jätettyänne lapsenne kiekkokouluun voitte seurata kiekkokoulun katsomon puolelta. Näin rauhoitetaan pelaajia ja ohjaajia varten hallin käytävät ja vähennetään myös ulkoa tulevan hiekan määrää hallin kumimatoilla. Hiekka tylsyttää luistimet ja sitä kantautuu näin myös kentälle ja se ei ole tietenkään hyvä asia. Vaihtoaitioon meno on sallittu ainoastaan seuran ohjaajille ja kiekkokoululaisille. Ensimmäisillä kerroilla poikkeukset sallitaan, mikäli lapset tarvitsevat oman aikuisen tukea Kiekkokoulun varusteiden jako Harjoituspaita, pipo sekä erikseen tilattava maila luovutetaan, kun Kiekkokoulun maksut on hoidettu. Pyrkimyksenä on, että jokaisella jäällä olevalla lapsella on Kiekkokoulun paita yllään. Varusteita voi tiedustella kiekkokoulun ohjaajilta. Poissaolot kiekkokoulusta Jos olet pitkään poissa, niin silloin on tietysti hyvä kertoa siitä ohjaajille. Lyhytaikaisia poissaoloja ei tarvitse ilmoittaa. Käytämme ilmoittautumiseen myclub järjestelmää.

Joululoma kiekkokoulussa

Kiekkokoulu rauhoittuu joululomalle 21.12.2020 - 8.1.2021. Kiekkokoulu jatkaa toimintaansa taas lomien jälkeen lauantaina 9.1.2021 Laaksolahdessa, Espoonlahdessa ja Matinkylässä.

Kiekkokoulun päättyminen

Kiekkokoulut päättyvät sunnuntaina 14.3.2021

Mitä tapahtuu kiekkokoulun jälkeen?

Seuroihin perustetaan keväällä 2021 2014 (U8) syntyneiden joukkueet, joiden toimintaan pääsevät kaikki 2014-syntyneet. 2014 syntyneiden joukkueen perustamistilaisuus on keväällä 2021. Asiasta tiedotetaan vielä lähemmin kiekkokoulun omilla tiedotesivuilla ja seuran ilmoitustaululla. Vanhemmat vaikka kysymyksessä on lasten harrastus, tarvitaan toimintaan mukaan myös vanhempia. Joukkueet rakentuvat pelaajista, joukkueenjohtajasta, valmentajista, huoltajista ja taloudenhoitajasta. Seurasta saa tehtäviin opastuksen ja apua. Seuran valmennuspäällikkö opastaa valmennuksen järjestämisessä. Toimihenkilöt valitaan joukkueen perustamiskokouksessa, joten mukaan vaan rohkeasti!


   
Lisää uutisia
Blues
«  Syyskuu   »
Kategoriat