Tiistain otteluraportit ja treidit keskiviikolle 12.6
11.6.2019 8:10 Uutiset / Pääsivusto

Tiistain otteluraportit

TREIDIT KESKIVIIKOLLE 12.6:

MAALIVAHDIT KESKIVIIKKONA:

LEAFS - Valkeapää / Järvinen, CANS – Voutilainen, HABS- Leviäkangas / Laaksonen, OILERS- Toukola, FLAMES- Luuppala, JETS- Suonpää.

Pietiläinen Patrick CANS- JETS

Porkka Arttur JETS-CANS

Nurmi Valtteri CANS-JETS

Karikoski Konsta JETS - CANS

Maalivahdit saavat pelata kentällä halutessaan kun ei ole pelivuorossa maalissa!!!

Tarkista oma joukkueesi ja tule ajoissa paikalle!!!

Sarjataulukko: 6 ottelua

11 Habs

11 Flames

6 Oilers

6 Jets

2 Leafs

0 Cans


JETS-OILERS 8-1

1-0 53 Kituniemi Lucas

2-0 39 Vehviläinen Kalle

3-0 4 Kälkäinen Tomas (Vehviläinen Kalle)

4-0 38 Vainiola Niilo (Voutilainen Isak)

2.erä

5-0 53 Kituniemi Lucas

6-0 39 Vehviläinen Kalle (Vainiola Niilo)

7-0 4 Kälkäinen Tomas (Porkka Arttur)

8-0 4 Kälkäinen Tomas (Vainola Niilo)

8-1 41 Lind Nooa

Toisen leiriviikon toinen päivä valkeni kirkkaana ja lämpöisenä. Päivän ensimmäisessä mittelössä vastakkain asettuivat erittäin nälkäinen ja hyvin sisuuntunut Jets ja itsevarmana jäälle liukuva Oilers. Jetsillä oli takanaan vaikea ja tahmainen päivä, olivathan he hävinneet maanantaina kaikki ottelunsa. Oilers lähti jäälle niinsanotusti takki auki, maanantainen voitto Jetsistän vielä tuoreena takaraivossa. Jo ensimmäisestä vaihdosta asti oli selvää kuka tätä peliä hallitsi. Uuteen joukkueeseen treidattu Lucas Kituniemi pisti tuulemaan ja latoi myrskyvaroituksen Oilersien pelaajille. Lucas hassutti Oilersin veskan ihan kahville ja kiitti längistä sisään. Parin seuraavan minuutin aikana niinsanotusti soi, kun Jets otti luulot pois. Ensin Kalle Vehviläinen latasi viivalta järkyttävän tarkan pommin ja seuraavassa tilanteessa syötti todellisen namupassin jonka Tomas Käikäinen napautti tyylillä ylämummoon. Vielä ennen erätaukoa nähtiin kahden liukkaan miehen satumaisen sulava coast - to -coast , kun Niilo Vainiola ja Isak Voutilainen pitivät kaksisteen viittä miestä pilkkanaan ja toimittivat kiekon reppuun neljännen kerran. Erätauolla nähtiin vakava, kuvioita piirtelevä Oilers ja vapautunut hymyilevä Jets. Toisessa erässä sama myllytys jatkui. Lucas Kituniemi jatkoi tyylinäytteitään ja taiteili jälleen erän ensimmäisen maalin melkein suoraan kiekon tiputtua jäähän. Tilanteen ollessa jo 5-0 jatkoi Jets hurmoksellista pyöritystään ja seuraavien kolmen maalin tehtailijat olivat Jetsien Tomas ja Kalle , Niilon ja Arttur Porkan kunnostautuessa syöttöpisten. Tomas Kälkäiselle hat trick !Oilersilla oli vaikeuksia päästä enää ollenkaan omalle hyökkäysalueelle, sillä Jets pyöritti kiekkoa kuin hurrikaani merellä. Lopussa Oilers sai pientä kipinää ja Nooa LInd onnistui tekemään joukkueelleen ensimmäisen ja ainoan maalin. Jetsien valmentaja Kaapo myhäili pelin jälkeen onnistuneita treidejä. Taktiikkana oli ollut hoitaa oma pää kunnolla ja hyökätä armotta vastahyökkäyksiin ja tänään tuo onnistui täydellisesti. "Seuraavaan peliin lähdemme jatkamaan samalla taktiikalla", kertoi Kaapo. Oilersit poistuivat päät painuksissa koppiin ja seuraavissa peleissä saatamme kuulemma nähdä uudistuneen joukkueen ketjumuunnoksilla.


FLAMES-HABS 10-10

1-0 19 Tiilikainen Jose (Vahvaselkä Aamos)

1-1 6 Korhonen Kalle

1-2 20 Luostarinen Lassi (Pahkamaa Jesse)

1-3 9 Pahkamaa Jesse (Luostarinen Lassi)

2-3 4 4 Mustonen Juuso (Tiilikainen Jose)

2-4 12 Palomäki Veeti

3-4 4 Mustonen Juuso

4-4 20 Poikela Max (Tiilikainen Jose)

4-5 12 Palomäki Veeti (Luostarinen Lassi) (Pahkamaa Jesse)

2.erä

5-5 4 Mustonen Juuso (Hupli Elias)

5-6 9 Pahkamaa Jesse

5-7 9 Pahkamaa Jesse (Luostarinen Lassi)'

5-8 6 Korhonen Kalle (Luostarinen Lassi) (Palomäki Veeti)

6-8 4 Mustonen Juuso

7-8 4 Mustonen Juuso

8-8 19 Tiilikainen Jose (Poikela Max)

8-9 20 Luostarinen Lassi (Pahkamaa Jesse)

8-10 12 Palomäki Veeti (Korhonen Kalle)

9-10 10 Vahvaselkä Aamos

10-10 4 Mustonen Juuso

Tiistain toisessa ottelussa vastakkain Flames ja Habs. Ottelu, jossa pamautettiin yhteensä 20 maalia , ja maalivahdit olivat muutenkin sellaisessa sateessa että huh huh. Ottelun alussa Flames -mies Aamos Vahvaselkä lataa maskin takaa pommin jonka Jose Tiilikainen ohjaa taiturimaisesti sisään. Heti perään Habsien Kalle Korhonen rohmuaa aloituksesta kiekon , ei anna kenenkään koskea siihen ja toimittaa sen sulavasti veskarin selän taakse parissa sekunnissa kiekon putoamisesta. Seuraavat kaksi maalia kasvattavat habsien maalitiliä. Toistensa ajatuksenlukijat Luostarinen Lassi ja Jesse Pahkamaa ovat näissä maalaajina, ja tuntuu että kaverukset todella lukevat toistensa ajatuksia sillä niin sulavalla sijoittumisella ja yhteistyöllä nuo syntyvät. Mustosen Juuso kuitenkin kaventaa heti perään Tiilikaisen Josen antamasta lentävästä lättysyötöstä ja näin ei pääse alussa vahingossakaan Habs karkuun. Seuraavassa vaihdossa nähdään sekavaa pyörimistä keskialueella, kunnes Veeti Palomäki iskee taululle lukemat 2-4 upealla yksilösuorituksellaan. Habs ei kuitenkaan saa venytettyä johtoa sillä seuraavat 3 maalia maalaa Flames. Ensin ajaa Juuso Mustonen yksin läpi. Sitten Jose Tiilikainen ryöstää armotta kiekon hiukan epäonnistuneesta syötöstä ja tiputtaa sen Poikelan Maxille siniviivan tuntumaan. Max kiittää narraamalla veskarin sivuun ja tykittämällä tarkasti yläkulmaan ihan maalin edestä. Seuraavan maalin tekemiseen osallistuu melkein koko ketju, kun kiekko liikkuu syöttelemällä päästä päähän aina maalin taakse, josta Veeti Palomäki sen ujuttaa vanhanaikaisella tyylillä sisään. Syöttöpisteet tästä Lassi Luostariselle ja Jesse Pahkamaalle. Toiseen erään lähdetään tasaisessa tilanteessa 5-4. Vauhti kiihtyy ja katsojilla meinaa niskat naksahtaa, sen verran vauhdikasta on toisessa erässä meininki. Juuso Mustonen täräyttää heti alkuun ottelun 3. maalinsa, mutta ei tyydy tässä pelissä hattutemppuun vaan toimittaa kiekon vielä 2 kertaa veskarin selän taakse iskien ottelussa joukkueensa 10:stä maalista yli puolet ja tehden näin 2 hattutemppua samaan peliin... Muut Flames maalarit toisessa erässä ovat Aamos ja Jose. Habsin leiristä toisessa erässä osuu Jesse Pahkamaa jolle myäskin hattutemppu tässä pelissä, sekä Korhonen Luostarinen ja Palomäki upeilla osumillaan. Hengästyttävä peli loppuu tasan 10-10 ja joukkueet poistuvat pukukoppiin voitonnälkäisinä.

LEAFS-CANS 9-8

1-0 15 Fredrikson Juuso (Herold Gabriel)

2-0 15 Fredrikson Juuso

2-1 4 Suominen Luke

3-1 15 Fredrikson Juuso

3-2 4 Suominen Luke

4-2 15 Fredrikson Juuso (Loukonen Luukas)

5-2 41 Herold Gabriel

5-3 4 Suominen Luke

6-3 15 Fredrikson Juuso (Herold Gabriel)

2.erä

7-3 41 Herold Gabriel

7-4 21 Tukiainen Okko (Suominen Luke)

7-5 4 Suominen Luke (Simula Eetu)

8-5 7 Anttila Aleksi

8-6 21 Tukiainen Okko (Nurmi Valtteri)

8-7 21 Tukiainen Okko

9-7 15 Fredrikson Juuso

9-8 4 Suominen Luke


Päivän kolmannessa pelissä saatiin loputkin 2 joukkuetta jäälle, kun Leafs lähti ottamaan mittaa Canseistä. Peli alkoi rauhallisesti ja ensimmäinen 5 minuuttia vaikutti siltä että peli pyörii vain kulmissa, yksikään syöttö ei mene perille ja yhtäkään oikeaa tilannetta ei saada aikaiseksi. Sitten tapahtui jotain, ja kummastakin joukkueesta nousi esiin pari armotonta taistelijaa. Leafsien Juuso Fredriksson sai sellaisen hurmoksen päälle ettei ole ennen nähty. Maaleja syntyi joka vaihdossa ja parhaimmillaan kaksi samaan...Joukkueensa ensimmäisen erän kuudesta maalista tämä sankari viimeisteli viisi. Onnistunut osuma myös Gabriel Heroldille. Syöttöhommissa ensimmäisessä erässä Leafsillä loistivat Herold Gabriel ja Luukas Loukonen. Cansien pitelemätön veijari ensimmäisessä erässä oli Luke Suominen täräyttäen vakuuttavasti hattutempun erään. Erätauolle mentiin huilaamaan tilanteen ollessa 6-3. Cansien valmennus muutti hiukan taktiikkaa erätauolla ja pojat lähtivät rohkeasti karvaamaan heti toisen erän alusta saakka. Leafsien leiristä Gabriel Herold pääsis silti karkuun, ja vaikka hänen kintereillään oli 4 miestä purjehti hän tyylillä kentän läpi ja jätti maalivahdin ihmettelemään mitä juuri tapahtui. Sitten alkoi vahva takakarvaus purra, ja seuraavat 2 maalia syntyivät ihan peräperää. Okko Tukiainen hassutti Luke Suomisen vedosta tulleen reboundin sisään, ja sen jälkeen Luke Suominen sai Eetu Simulalta tarkan passin siniviivan tuntumaan. Hiuksenhieno paitsion välttö ja upea veto längistä.. Leafsien Aleksi Anttila iski joukkueensa jo kolmen maalin päähän mutta Cans luotti karvaukseen, ja Otto Tukiainen rouhi menemään kahden maalin verran heti seuraavissa vaihdoissaan. Valtteri Nurmi antoi näistä toiseen ottelun hienoimman käsisyötön jonka Otto nappasi juuri ajoissa ja sääntöjen puitteissa kiinni. Juuso Fredrikson yritti vielä viedä Leafsiä enemmänkin karkuun ja teki upean maalin viivalta vetäen. Luke Suominen kuitenkin näytti että enempää karkuun ette pääse, ja täräytti ottelun viimeisen maalin jättäen lukemiksi taululle 9-8.

OILERS-FLAMES 5-7

1­-0 36 Törnqvist Conny (Syrjäinen Max) (Leivo Kalle)

1­-1 4 Mustonen Juuso

1-2 20 Poikela Max

2-2 40 Leivo Leo (Lind Nooa)

2-3 4 Mustonen Juuso (Kolehmainen Jonathan)

2-4 20 Poikela Max (Tiilikainen Juuso)

2.erä

2-5 4 Mustonen Juuso (Poikela Max) (Vahvaselkä Aamos)

2-6 20 Poikela Max (Mustonen Juuso)

2-7 10 Vahvaselkä Aamos (Kolehmainen Jonathan)

2-8 19 Tiilikainen Jose

3-7 32 Syrjäinen Max

4-7 40 Leivo Leo (Syrjäinen Max)

5-7 32 Syrjäinen Max (Lind Nooa)

Oilers ja Flames lähtevät päivän neljänteen peliin ravittuina ja masut pullollaan. Flamesillä yksi tasapeli tiistailta plakkarissa, kun taas Oilers on koittanut unohtaa aamuisen rökäletappion. Kumpikin joukkue on valmistautunut huolellisesti, ja pukukopeissa on punottu speksit kuntoon. Pelin alku on sumuista ja sekavaa, kun kiekko ei meinaa millään pysyä lavassa kummallakaan joukkueella. Pomppii , pomppii, vaan ei kellekkään. Tuomari joutuu viheltämään laitakahinat poikki kun kiekkoa ei kertakaikkiaan saada kaivettua esiin. Pikkuhiljaa homma alkaa sujua, ja pelin ensimmäinen maali kajahtaa OIlersille. Conny Törnqvist viimeistelee Max Syrjäisen ja Kalle Leivon esivalmistelusta upean maalin. Juuso Mustosella ollut vahva päivä ja niinpä Juuso tasoittaa melkein saman tien tilanteeksi 1-1. Max Poikela nakkaa längistä sisään jonka jälkeen Leo Leivo tekee lähes identtisen suorituksen toisessa päässä, Nooa Lindin saadessa tähän maaliin syöttöpisteen. Juusolla vire jatkuu ja taas tällätään toisessa päässä, Jonathan kOlemhmaisen pommi tippuu veskan eteen ja juuso kuittaa siitä nätisti sisään. Ensimmäisen erän viimeinen maali syntyy kellon soidessa, kun Flames -hyökkääjä Max Poikela puikkelehtii kaikkien vastustajan miesten läpi saatuaan salamannopean syötön lapaansa Juuso Tiilikaiselta. 2-4 tilanteessa erätauolle! Toisessa erässä Flames pääsee irti, ja tekeekin rivakalla tahdilla 4 seuraavaa maalia. Nöäihin 4 maaliin osallistuvat tutut sankarit nimeltä Mustonen, Poikela, Vahvaselkä, Kolehmainen ja Tiilikainen. Sen jälkeen oIlers löytää jostain bensaa , jota se ei todellakaan kaada flamesin liekkeihin vaan tuuttaa itse perä perää 3 maalia reppuun. Kaksi näistä Max Syrjäiselle ja ja Leo Leivo hoitaa yhden. AIka loppuu kuitenkin kesken vaikka takaa-ajo on lupaavaa, peli päättyy tilanteessa 5-7. Oilers kokee päivän toisen tappionsa, ja joukkueet poistuvat pukuhuoneisiin miettimään jo seuraavaa peliä! Hattutemput Mustoselle ja Poikelalle!

LEAFS-JETS 3-9

1-0 15 Fredrikson Juuso (Loukonen Lukas) (Herold Gabriel)

1-1 53 Kituniemi Lucas

1-2 4 Kälkäinen Tomas (Kituniemi Lucas) (Vehviläinen Kalle)

1-3 38 Vainiola Niilo (Porkka Arttur)

1-4 53 Kituniemi Lucas

1-5 53 Kituniemi Lucas (Porkka Arttur)

1-6 39 Vehviläinen Kalle

2.erä

2-6 15 Fredrikson Juuso

2-7 44 Karikoski Konsta

2-8 53 Kituniemi Lucas

2-9 53 Kituniemi Lucas

3-9 41 Herold Gabriel (Loukonen Luukas)

Ottelun molemmat joukkueet saapuvat jäälle itsevarmuutta uhkuen, sillä kummallakin plakkarissa 1 voitto tämän päivän ekoissa peleissä. Molempien joukkueiden valmentajat uskovat aiempaan kaavaan ja suuria muutoksia ei näin ollen pelin rakenteeseen ole tehty. Tasaväkisesti aloitetaan ja muutama vaihto ihmetellään kun tuntuu että kiekko pomppii holtittomasti. Sitten alkaa tapahtua. Leafs täräyttää ensimmäisenä itsensä johtoon Juuso Fredriksonin maalilla, johon syöttäjiksi merkitään Lukas Loukonen ja Gabriel Herold. Jets ei kauaa ihmettele eikä halua jäädä tappioasemiin edes hetkeksi. Katsojatkaan eivät oikein tajua että mitä tapahtuu, sillä menee vain 10 minuuttia ja tilanne on Jetseille 1-6. Maalit syntyvät perä perää vaihdoissa, tuskin ehtii kiekko koskea keskiympyrään niin Jetsin miehet ovat jotenkin onnistuneet kuljettamaan kiekon maaliin. 1-2 maalin tekija Tomas Kälkäinen ( syötöt Lucas ja Kalle). Sitten iskee 1-3 NIilo "nuolennopea" Vainiola arttur Porkan mainiosta jätöstä. Seuraavat kaksi iskee Lucas, ja Arttur kunnostautuu jälleen syöttönsä kanssa. Kalle Vehviläisen iskettyä lukemat 1-6 ovat Leafsit hölmistyneen näköisenä, ja selkeästi he ovat tyytyväisiä kun i tulee erätauko katkaisemaan tätä teurastusta. Erätauko ei nyt kuitenkaan auta ja Jets palaa vahvana kaukaloon. Toinen erä on Jetsin juoksua, ja he tuuppavatkin lupaa kysymättä 4 seuraavaa maalia Leafsin selän taakse. Juuso, Konsta ja Lucas tällä kertaa pahantekijöinä. Lucas iskee jälleen hattutempun + siihen vielä 2 maalia sisään ottelussa. Konsta Karikoski osallistuu pommillaan jetsien maalitalkoisiin. Leafs saa vähän lohtua toisen erän kahdesta maalista joista vastasivat Gabriel Herold ja Juuso Fredriksson. Ottelu päättyy kuitenkin Jetsien selvään ja ansaittuun voittoon.

HABS-OILERS 16-0

1-0 20 Luostarinen Lassi (Pahkamaa Jesse)

2-0 9 Pahkamaa Jesse (Wei Richard)

3-0 20 Luostarinen Lassi (Pahkamaa Jesse)

4-0 12 Palomäki Veeti (Pahkamaa Jesse)

5-0 20 Luostarinen Lassi (Pahkamaa Jesse)

6-0 12 Palomäki Veeti (Pahkamaa Jesse)

7-0 2 Lampi Aamos (Pahkamaa Jesse)

8-0 6 Korhonen Kalle (Lampi Aamos)

9-0 12 Palomäki Veeti

10-0 20 Luostarinen Lassi (Korhonen Kalle)

11-0 9 Pahkamaa Jesse (Palomäki Veeti) (Lampi Aamos)

12-0 9 Pahkamaa Jesse (Luostarinen Lassi) (Karessuo Elmeri)

13-0 20 Luostarinen Lassi

14-0 2 Lampi Aamos

15-0 20 Luostarinen Lassi (Palomäki Veeti)

16-0 2 Lampi Aamos (Luostarinen Lassi)

Oilersin pelaajat olivat lähteneet valmistautumaan peliin ihan uudella taktiikalla. Joukkue nähtiin meditoimassa vaakatasossa hallin takana, valmentajansa johdolla. Tämän pitäisi normaalisti auttaa pelaajia keskittymään ja saamaan aikaan huippusuorituksen, mutta jokin oli selkeästi mennyt valmistautumisessa poskelleen. Valmentajan mukaan helteinen keli saattoi tehdä tepposet ja rentouttaa pojat liiankin rentoutuneeseen, lähes nukkuvaan tilaan. Joukkue muistuttikin enemmän rantapalloilijota, sillä tänään ei Oilersille onnistunut mikään millään lailla ja seuraukset olivat nähtävissä heti pelin alussa. Habs pyöri kaukalossa kuin tornado jättäen kaikki Oilersin ketjut jalkoihinsa. Peliä ei oikeastaa voi kuvata muutoin kuin sanomalla että se oli täydellinen tyrmäys. Habsilassa rikottiin ennätyksiä kun Luostarinen pamautti 2 hattutemppua eli 6 maalia, Pahkamaa, Palomäki ja Lampi kaikki yhden hattutempun ja Korhonen 1 maalin. Oilersilla ei oikein osattu kommentoida mitään mutta meditaatiota ei kuulemma enää varmastikaan käytetä valmistautumiseen....


JETS-CANS 9-2

1-0 4 Kälkäinen Tomas (Kituniemi Lucas)

2-0 53 Kituniemi Lucas

2-1 21 Tukiainen Otto

3-1 39 Vehviläinen Kalle

4-1 39 Vehviläinen Kalle (Vainiola Niilo)

5-1 53 Kituniemi Lucas

6-1 53 Kituniemi Lucas

2.erä

7-1 4 Kälkäinen Tomas (Kituniemi Lucas)

8-1 44 Karikoski Konsta

9-1 39 Rangaistuslaukaus Vehviläinen Kalle

9-2 4 Suominen Luke

Jetsien vahva meininki jatkuu eikä pojilla näytä tuntuvan missään, vaikka mennää jo päivän kolmatta peliä. Jetsin kone ei yski, ja vahva myllytys alkaa samantien kun tuomari tiputtaa kiekon. Tuntuu että koko joukkue pelaa aivan hurmoksessa, yhteistyö toimii ja jokainen vaan nauttii. Ensimmäisenä maalia pääsee juhlimaan Jetsin nälkäinen herra Kälkäinen, joka sivaltaa nätisti sisään Lucas Kituniemen toimittaman namupassin. Sen jälkeen Lucas karkaa läpiajoon ja pääsee itse näyttämään maalintein mallia. Cansit virkoavat hetkeksi ja Otto Tukiainen ottaa vahvan esityön jälkeen kiekon lapaansa ja veivaa sen väkisin maaliin ohi hölmistyneen Jets-vahdin. Siitä sisuuntuu Jetsien Vehviläisen Kalle, joka tekee seuraavassa kahdessa vaihdossa kummassakin upean maalin joukkueelleen. Toiseen näistä antaa Niilo Vainiola uskomattoman tarkan syötön lähes kentän toisesta päästä. Tilanne meinaa mennä paitsioksi ja vastustaja on erittäin vahvasti ja äänekkäästi paiitsion kannalla. videotuomari tarkistaa tilannetta useita minuutteja, ja tarkistamisen jälkeen on selvää että maali pysyy voimassa. Sitten on taas Luca "liukas" Kituniemen vuoro kuitata itselleen ties kuinka mones hattutemppu tällä viikolla. Seuraavat Jetsien maalit lähtevät nimittäin Lucaksen pyssystä armotta Cansien reppuun. Erätauko tulee tähän väliin, mutta meno jatkuu ihan samanlaisena erätauon jälkeenkin, eikä kummassakaan leirissä tehdä suuria mutoksia, vaikka Cans alkaakin olla jo hiukan pulassa. Toinen erä on yhtälailla Jetsien ilotulitusta. Herrat Tomas ja Lucas taituroivat heti erän alussa sisään. Konsta Karikoski ampuu seuraavan viivalta, ja sen jälkeen Cansillä hermostutaan sillä peli ei vain näytä karkaavan vaan on totaalisesti karannut Jetsien hyväksi. Cansit sortuvat rikkomaan, ja Kalle Vehviläinen nakuttaa vielä rangaistuslaukauksen sisään. Jetseiltä ei voittoa vie enää mikään, vaikka Luke Suominen tsemppaa vielä joukkueensa eteen ja kaventaa hurjaa johtoa yhdellä maalilla.

LEAFS-HABS 3-7

0-1 9 Pahkamaa Jesse

0-2 9 Pahkamaa Jesse

0-3 12 Palomäki Veeti

1-3 10 Loukonen Luukas (Herold Gabriel)

1-4 9 Pahkamaa Jesse

1-5 20 Luostarinen Lassi

2.erä

2-5 7 Anttila Aleksi (Loukonen Luukas)

2-6 12 Palomäki Veeti (Wei Richard)

3-6 7 Anttila Aleksi (Loukonen Luukas) Herold Gabriel

3-7 12 Palomäki Veeti (Wei Richard)

Leafs ja Habs saapuvat rinta rinnan ja päät pystyssä kaukaloon. Habseillä takanaan tasapeli ja rökälevoitto, leafsillä voitto ja häviö. Peli ei oikein meinaa päästä alkuun kun tuomarit joutuvat puhaltamaan kokoajan pitkää tai paitsiota. Sitten innostuu Jesse Pahkamaa, ja täräyttää samantien kaksi maalia samassa vaihdossa. Veeti Palomäki onnistuu vanhanaikaisellaan kieputtamaan Habsit jo kolmen pisteen päähän ja se on nyt kyllä niin ettei tätä junaa pysäytä enää mikään. Luukas Loukonen rokottaa Herolg Gabrielin syötöllä kuitenkin heti kun Habs vähän herpaantuu ja kaventaa yhdellä maalilla tilanteeksi 1-3. Jesse Pahkamaa vastaa samantien täydentämällä aiemmat maalinsa puhtaaksi hattutempuksi. Ekassa erässä nähdään vielä Lassi Luostarisen matkaan lähettämä , lähes puolesta kentästä sisään valuva ns "ripulimaali" sillä maalivahti katselee ihan muualle. Erätauolle mennään asemissa 1-5. Toisessa erässä maaleja tehdään yhteens 4 joista kaksi menee Habsukoiden toimesta sisään , ja maalarina tuttu mies Veeti Palomäki jolle hänellekin hattutemppu tässäkin pelissä... Aleksi Anttila on Leafsien kahden hienon maalin takana mutta aika ei riitä ja peli päättyy näin Habsukkapoikien voittoon.

CANS-FLAMES 5-8

0-1 19 Tiilikainen Jose (Poikela Max)

0-2 19 Tiilikainen Jose

1-2 20 Karlsson Maximus

1-3 4 Mustonen Juuso (Hupli Elias) (Poikela Max)

2-4 21 Tukiainen Okko

3-4 4 Suominen Luke (Tukiainen Okko)

3-5 10 Vahvaselkä Aamos

4-5 Suominen Luke

2.erä

4-6 8 Elias Hupli (Suominen Luke)

5-6 4 Suominen Luke

5-7 19 Tiilikainen Jose

5-8 10 Vahvaselkä Aamos (Mustonen Juuso)

Päivän viimeiseen otteluun oli kuin olikin säästelty energiaa, sillä pojilla liikkui jalka kovempaa kuin yhdessäkään aiemmassa ottelussa tänään. Peli näytti todellakin siltä, että nyt pelataan joukkueena ja joukkueelle, eikä yksilöinä. Flamesien Jose Tiilikainen aloitti tykityksen toisen vaihdon lopussa. Hän oli jo luistelemassa vaihtoon mutta tilanne ei sallinutkaan vaihtamista sillä vastustaja vyöryi päälle syötönkatkaisun seurauksena. Poikela nappasi kiekon, syötti Joselle joka pääsi purjehtimaan läpi koko kentän ja hassutti veskaria niin että hommaksi jäi tuupata kiekko melkein tyhjään reppuun. Sama mies maalaili seuraavassakin vaihdossa . Flamesien Juuso, Okko ja Aamos tekivät kukin vielä maalin mieheen ensimmäisessä erässä. Cansin leirissä vastattiin kyllä maalisateeseen, ja pidettiin hauskaa . Maximus Karlsson kavensi ensin, ja perässä seurasivat Okko ja Luke. Erätauolle mennään tilanteessa 4-5. Peli on tasaista vääntöä mutta 2. erän puolivälissä Canseiltä loppuu energia ja Flames menee menojaan. Luke Suominen tekee vielä canseille yhden maalin, mutta muuten peli pyörii vain toisessa päässä. Elias Hupli, Jose Tiilikainen ja Aamos Vahvaselkä olivat Flamesien onnistujat toisessa erässä. Tiilikaiselle hattutemppu ja sitten äkkiä kotiin palautumaan. Keskiviikkona mennään nimittäin taas!


   
Lisää uutisia
Blues
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Liity seuraan
Kategoriat