SHL päätospäivä
7.6.2019 8:59 Uutiset / Pääsivusto

SHL perjantai

Joukkuepalkinnot Flames: Daniel Hallaskari 2x, Ted Ahlbad, Rasmus Soikkeli

Joukkupalkinnott Oilers: Elliot Jalander, Aki Hailonen, Miska Luostarinen, Leevi Honakenen

Joukkuepalkinnot Leafs: Jesse Hellström, Joonas Lempinen, Luukas Vahvaselkä, Rasmus Reijonen, Onni Koralainen

Joukkuepalkinnot Habs: Samu Adler, Konsta Väkeväinen, Max,Eetu,Sisu, Max Laatikainen

Joukkuepalkkinot Jets: Amos Puolanne, Nemo Ruohonen, Eemil ylä-viiteli, Team puolanne.

CANS -JETS 7-4

1- 0 7 Matias Salmijärvisyöttäjä 22 (Onni Hautala)

1-1 rangaistuslaukaus maali 36 (Marcus Christodoulou

1-2 44 Amos Puolanne

2- 2 34 Jasu Mensonen

2-333 Aku Raumolin 21 (Matias Puolanne)

2-4 44 Amos Puolanne 36 (Marcus Christodoulou)

3-4 Onni Hautala (Niklas Kaarto, Jonatan Seppälä)

4-4 Onni Hautala (Jonatan Seppälä)

5-4 Eemil Saari (Julius Puttonen)

6-4 Jonatan Seppälä (Jasu Mensonen, Niklas Kaarto)

7-4 Matias Salmijärvi (Eemil Saari)

Cans epäonnistunut rangaistuslaukaus

_________________________________________________________________________________________

Turnauksen viimeistä päivää viedään ja kaikki tiimit haluavat itsensä muistetuksi. Jokaisella pelaajalla on isompi kiekkonälkä kuin koskaan aiemmin. Tässä pelissä vastakkain ovat puna- ja valkopaitaiset.

Cansin matias salmijärvi ja onni hautala ovat molemmat olleet erinomaisia kulmataistelutilanteissa. Heidän taitonsa näkyy erityisesti nyt viimeisten pelien aikana ja katsoja voi nähdä sen yrityksen määrän, mitä pelaajat tekevät. Heidän tämän päivän avausmaalissaan näkyy tämä tahto yrittää ja tahto tehdä maaleja, heidän suorituksensa ansiosta Cans johtaa nyt 1-0. Cans kuitenkin tahtoo kiekkoa vähän liikaa ja rikkoo Jetsin pelaajaa, ja saa rangaistuksen, josta tietenkin Marcus christodoulou iskee sisään. Tilanne on nyt 1-1. Jets nousee johtoon Amos puolanteen hienolla yksilösuorituksella ja nousee johtoon 2-1. Johtotilanne ei kuitenkaan kestä kauaa, sillä tämän turnauksen todennäköisin MVP pelaaja: Jasu mensonen tulee ja riistää kiekon itselleen, ja laukoo hämmästyttävän kauniin maalin. Tämä maali ei kuitenkaan hätkäytä Jetsejä ja he tekevät työtä samaan malliin ja saavat taottua kiekon sisään ja nousee 2-3. Jets tekee vielä toisen maalin tämän jälkeen ja nousee amos puolanteen hienolla vedellä numeroille 4-2 ja johtaa peliä. Tämä pelleily kuitenkin riitti Cansille, ja he ottavat kirivaihteen päälle. Erinomainen karvauspeli ja syöttely johtaa kolmeen erittäin fantastiseen maaliin ja niiden avulla he pääsevät Jetseistä pisteillä ohi. Tilanne on kääntynyt ympäri ja taululla pyörii numerot 5-4. Viimeisin niitin Jetsien uppoavaan veneeseen antaa Cansin Matias salmijärvi ja Jonatan seppälä hienolla syöttöpelillä ja vedoillaan, kaksi maalia lauotaan sisään ja peli on ohi numeroin 7-4, ja Cans voittaa.

_________________________________________________________________________________________HABS-LEAFS 3-4

1-0 22 Eetu ahola 8(Oliver torkki)

1-1 41 Lauri Paasonen 22(Aleksi Valvio)

1-2 10 Luukas Vahvaselkä

1-3 10 Luukas vahvaselkä

1-4 20 Joonas Lempinen 10(Luukas Vahvaselkä)

2-4 4 Samu adler

3-4 19 Max Laatikainen

_____________________________________________________________________

Habs aloittaa painostamisen heti pelin alussa ja saa riistettyä kiekon, ja alkaa liikkua keskikentän läpi sulavasti. Oliver torkki saa kiekon ja katsoo olansa taakse ja näkee samanvärisen paidan mitä hänellä itsellään on, joten hän syöttää sinne, ja kiekon saa vastaan Eetu Ahola ja Eetu laukoo kiekon suoraan tolppien väliin. Avausmaali on tehty ja Habs johtaa 1-0. Leafsin Lauri paasonen ja Aleksi kalvio ei anna tämän maalin kuitenkaan häiritä ja ainoa asia mikä muuttui heissä on heidän yrittäminen, ja sen näkee sillä, taululla vaihtuvat numerot kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, Laurin tykin ja Aleksin syötön ansiosta tilanne on nyt tasan. Tämä tasoitusmaali ei kuitenkaan lannista Luukas Vahvaselkää, sillä hän iskee kaksi kiekko häkkiin ja ansaitsee tämän pelin MVP palkinnon, sillä nämä maalit ovat elintärkeitä. Tilanne on nyt 3-1 ja Leafs johtaa. Joonas lempinen liittyy tähän murhanäytelmään ja potkii vielä lisää maassa olevaa Habsia tekemällä maalin ja muuttamalla tilanteen 4-1. Habs kuitenkin tajuavat kuinka huono tilanne tämä on heille ja alkavat yrittää vielä entistä enemmän. Samu adler tekee maalin, joka voi vielä pelastaa uppoavan veneen tuholta. Vielä viimeinen yritys Max laatikaiselta, ja MAALI, mutta sekin on liian vähän liian myöhään ja pilliin vihelletään, ja peli on ohi numeroin 3-4 ja Leafs voittaa!


FLAMES-JETS 5-6

0-14 Dilin hu 35(Eemil wallenius)

1-1 18 Joona Virta

1-2 53 Eemil Yli-Viteli 35( Eemil Wallenius)

1-3 53 Eemil Yli-Viteli 21( Matias puolanne)

2-3 10 Emil Antola

2-4 RL 63 Nemo Ruohonen

2-5 4 Dilin hu 44( Amoa Puolanne)

3-5 18 Joona virta 19( Daniel Hallaskari)

4-5 19 Daniel Hallaskari 20( Oskar Alavuo)

4-635 Eemil Wallenius

5-6 7 ted ahlbad

_______________________________________________________

Flames - Jets peli lähtee käyntiin hyvällä tahdilla ja molemmat tiimit ovat virkeinä peleihin. Ensimmäisenä maalin iskee sisään numero 4 Dilin Hu ja Jets johtaa 1-0. Mutta Flamesin Joonas virta riistää kiekon itselleen ja vie sen maalin eteen ja laukoo hienon häkin sisään. Tilanne on nyt tasan eli 1-1. Mutta Jetsin vie johtoon Eemil yli-viiteli omalla taidollaan ja hän tekee 2 maalia! tilanne on nyt 3-1 Jetsien hyväksi. Flamesin Emil Antola kuitenkin kostaa aikasemmat maalit ja muuttaa tilanteen 2-3. Flames kuitenkin rikkoo Jetsin Nemo Ruohosta ja Nemo saa löytä isänsä maalin perältä sillä, siellä se limppu lepää. Tilanne on nyt 2-4 ja Jets johtaa peliä. Dilin hu vastaanottaa erinomaisen syötön Amos puolannelta ja ampuu kiekon maalin perälle ja parantaa Jetsien asemaa entisestään. Mutta Flamesin Joona Virta sai tarpeekseen tästä pelistä ja näytti muille esimerkillistö kiekkopelaamista ja laukoo kiekon maaliin ja näyttäen tiimilleen, että peli ei todellakaan ole hävitty. Daniel hallaskari inspiroituu Joonan maalista ja päättää, että hän myös itse haluaa tehdä samanlaisen ja niimpä hän tekee niin. Oskar alavuo syöttää Danielille ja Daniel laukoo kiekon yläkulmaan. Tilanne on nyt 4-5 ja Jets johtaa niukasti. Jetsin Eemil wallenius antaa tiimilleen hetken aikaa hengähtää, sillä hän iskee maalin sisään ja tilanne muuttuu 4-6. Mutta tämäkään maali ei lannista Ted Ahlbadia ja hän yrittää kiriä Jetsien maalieroa kiinni, mutta se ei ole tarpeeksi ja Flames jää yhtä maalia vaille tasapelistä. Peli päättyy Jetsien voitoksi 6-5.


OILERS-HABS 4-8

0-1 4 Samu Adler

1-1 31 Miska Luostarinen

1-2 4 Samu adler 9 (Konsta väkeväinen, 31 Anton sneck)

1-3 19 Max Laatikainen

2-3 35 RL Leevi Honkanen

3-3 31 Miska Luostarinen 35 (Leevi Honkanen)

3-4 4 Samu adler

3-5 19 Max Laatikainen 8 (Oliver Torkki)

3-6 4 Samu adler

4-6 43 Elliot Jalander ( Leevi Honkanen)

4-7 31 Anton Sneck (Samu adler)

4-8 8 Oliver Torkki

_____________________________________________

Oilers - Habs peli alkaa Samu Adlerin yksinosaamismaalilla ja Habs nousee johtoon 1-0. Mutta tämä johtoasema ei kestä kauaa, sillä Oilersiel Miska Luostarinen tekee melkein täysin samanlaisen maalin takaisin kostoksi. Tilanne muuttui nyt 1-1. Samu Adler yllättää uudestaan, mutta tällä kertaa hän sai hienon syötön maalin eteen ja kikkasi maalivahdin vasemmalle ja laukoi tyhjiin. Hetki Samun maalin jälkeen Max Laatikainen tekee oman maalinsa ja näyttää, että hänkin osaa pelata. Ikävä kyllä Habs saa rangaistuksen kampista ja Oilersien Leevi honkanen tekee rangaistuslaukauksesta maalin. Hetki rangaistuslaukauksen jälkeen Miska Luostarinen tekee myös maalinsa ja tasoittaa tilanteen 3-3. Samu Adler kuitenkin vain pari minuuttia myöhemmin tekee uuden solo-maalin ja osoittaa, että hän todella osaa pelata ja haluaa finaaliin. Max Laatikainen tekee täysin saman, kuin Samu ja tekee oman maalinsa myös, mutta tällä kertaa mukana oli Oliver Torkin hieno syöttöpeli. Samu Adler ei aio näyttää minkäänlaista rauhoittumista ja jatkaa maalien takomista, sillä hän laukoi vielä uuden maalin, muuttaen tilanteen 4-3 ja Habs johtaa. Max laatikainen ja Samu Adler jatkat molemmat maalien takomista ja tilanne muuttuu yhtäkkiä 3-6 ja Habs johtaa. Elliot Jalander yrittää korjata tilannetta Oilerseille, mutta se ei ole todellakaan tarpeeksi voittoon ja peli päättyy 8-4 Habsien voitoksi.

_____________________________________________

LEAFS-JETS 2-0

1-0 34 Atte vuori

2-0 12 Niklas nuorsaario

______________________________________

Leafs - Jets

Leafsit ovat olleet uskomattomia tässä turnauksessa ja tämä peli oli eritoten taistelua ja tahtoa ja intohimoa täynnä. Leafsin MVP Atte Vuori taistelee kiekosta ja luistelee kentän läpi toiseen päähän ja esittää menevänsä oikealle puolelle, mutta meneekin vasemmalle, ja maalivahti uskoi kikkaa täysin ja tuomarin pilli soi ja ensimmäinen maali on sisällä. Leafs johtaa tätä super-tärkeätä peliä 1-0. Jets taistelee lujaa ja saa todella monta hyvää "olipas lähellä"-tilannetta, mutta se ei ole tarpeeksi sillä Leafsien maalivahti: Hellström jesse on ollut ihan uskomattoman hyvä tässä turnauksessa, ja ansaitsee erityismaininnan. Viimeisenä niittinä Jetsien uppoavaan laivaan antaa Niklas Nuorsaario, joka laukoo kiekon hienosti yläkulmaan omien pelaajien välistä. Leafs - Jets peli päättyi 2-0 ja Leafs voittaa!

________________________________________

CANS-HABS 9-4

0-1 8 Oliver torkki 4( samu adler)

0-2 22 Eetu Ahola 31(Anton sneck, 33 Kasper Karppinen)

1-2 34 RL Jasu Mensonen

2-2 34 Jasu Mensonen

3-2 35 Eemil saari 7(Matias Salmijärvi)

4-2 34 Jasu mensonen 27(Niklas kaarto)

5-2 35 RL Eemil Saari

6-2 34 Jasu mensonen 27(Niklas Kaarto)

6-3 19 Max Laatikainen

6-4 19 Max Laatikainen 9 ( Konsta Väkeväinen)

7-4 36 Jonatan Seppälä (Onni Hautala)

8-4 35 Eemil Saari (Matias Salmijärvi)

9-4 34 Jasu Mensonen (Matias Salmijärvi)

_____________________________________

Cans - Habs

Habs nousee johtoon Oliver Torkin ja Samu Adlerin työn ansiosta, Samu syöttää Oliverille ja Oliver laukoo hienon maalin. Seuraava maali menee myös Habsille, sillä Eetu Ahola saa syötön Anton Sneckiltä ja ampuu kiekon oikeaan alakulmaan ja hurraa. Cans saa kuitenkin maalin tehtyä, sillä Habs rikkoi Jasu mensonesta ja Jasu tietenkin kosti iskemällä kiekon maaliin. Hetkiä myöhemmin Jasu tekee uuden maalin ja tasoittaa tilanteen 2-2. Cans siirtyy johtoon Eemil Saaren tekemällä maalilla, jonka Matias Salmijärvi syötti. Tilanne on nyt 3-2. Jasu Mensonen tekee n. kolmannen hattutemppunsa ja laukoo kiekon sisään, muuttaen tilanteen 4-2 ja Cans johtaa! Eemil Saari saa rangaistuslaukauksen ja iskee siitä sisään hienolla huijauksellaan, kun Habsin pelaajat katsovat takaa epätoivoisesti. Jasu Mensonen tekee vielä jopa yhden maalin ja muuttaa tilanteen 6-2, mutta Habsin Max Laatikainen ei halua, että he häviävät joten hän päättää tehdä kaksi hienoa yksilösuoritusmaalia! Jonatan Seppälä ja Eemil Saari tekevät maalin per nenä parantaen Cansin tilannetta huomattavasti ja taululla seisoo numerot 8-4 ja Cans johtaa! Viimeisen iskun antaa Jasu Mensonen joka on ollut liekeissä melkein jokaisessa pelissä ja tässäkin Habs paloi ja hävisi. Peli päättyi Cansien voittoon 9-4!

_____________________________________

FLAMES -OILERS 5-6

0-1 19 Daniel Hallaskari

1-1 35 Leevi Honkanen (Miska Luostarinen)

1-22 Rasmus soikkeli (Daniel Hallaskari)

1-3 19 Daniel Hallaskari

1-4 7 Ted Ahlblad (Joona Virta)

2-4 43 Elliot Jalander (Miska Luostarinen, Lenni jokinen)

3-4 17 Valtteri Väisänen,(Määttä Akseli)

4-4 35 Honkanen (Luostarinen)

4-5 2 Soikkeli Rasmus (Hallaskari Daniel)

4-6 2 Soikkeli Rasmus

5-6 Väisänen Valtteri

____________________________________

Flames - Oilers 5-6

Öljy vastaan tuli ei ole paras vastus, mutta tässä pelissä asia on juuri toisinpäin. Oilers aloittaa nopealla hyökkäyspelillä ja karvaamisella, ja palkkioksi he saavat nopeat ja tärkeät alkumaalit. Mutta vaikka jääkiekko on nopeuslaji, niin Oilersit eivät olleet tarpeeksi nopeita ja Flamesin Leevi Honkanen ja Miska Luostarinen pelaavat erinomaista peliä ja iskivät kiekon häkkiin tasoittaakseen peliä. Rasmus soikkeli kuitenkin saa kiekon itselleen ja luistelee kentän läpi ja ampuu kiekon maaliin ja tekee tilanteen taas vaikeaksi Flamesille. Tilanne on nyt 2-1 ja Oilers johtaa peliä. Oilersin Daniel Hallaskari kuitenkin tekee tilanteesta vielä huonomman Flamesille, ja tekee oman maalinsa luoden lisää maalieroa. Ted Ahlbad liittyy tähän sirkukseen mukaan ja tekee itsekin oman maalinsa luoden vielä lisää maalieroa ja nyt tilanne näyttää jo pahalta Flamesien puolesta, sillä tilanne on 4-1. Mutta Flamesin Elliot Jalander ja Valtteri Väisänen eivät halua hävitä, joten he tekevät asialle jotain, nimittäin pari maalia sinne tänne ja tilanne tasoittuu 3-4. Flames saa Oilersit jopa kiinni maaleissa uskomattoman tiimipelin ansiosta ja näyttää kyntestä Oilersille. Tilanne on nyt tasan, eli 4-4. Oilers kuitenkin kirii pakoon Soikkeli Rasmuksen ansiosta ja Hallaskari Danielin työn vuoksi. Rasmus Soikkeli vielä iskee toisen maalin sisään antaen helpotusta tiimilleen ja luoden painetta vastustajalle. Tämä paine purkautuu Valtteri Väisäsen kautta, mutta se ei ole tarpeeksi ja peli päättyy 5-6 ja Oilers voittaa!

___________________________________________________

LEAFS-CANS 4-5 ja. rl.

1-0 34 Jasu Mensonen ( Puttonen Julius)

1-1 34 Vuori Atte

2-1 27 Kaarto Niklas ( Mensonen Jasu)

2-2 22 Valvio Aleksi (Vuori Atte, Nuorsaari Niklas)

3-2 34 Mensonen Jasu (Rissanen Veikko)

3-3 20 Lempinen Joonas (Luukas Vahvaselkä)

4-3 20 Järvinen Akseli

4-4 10 Vahvaselkä Luukas

4-5 Matias Salmijärvi RL voittomaali!

__________________________________________

Finaalipeli alkaa rytinällä kun Leafs ja Cans ottavat toisiaan vastaan. Jasu Mensonen nousee heti ensimmäisillä minuuteilla esille muusta ryhmästä, sillä hän tekee finaalin aloitusmaalin! Leafs nousee finaalissa 1-0 johtoon! Ikävä kyllä tämä johtopaikka ei kestä kauaa, sillä Cansin Atte Vuori tulee ja iskee kiekon maalin ja pistää kaikki muut paitsi fanit katsomossa hiljaiseksi. Niklas Kaarto ei kuitenkaan kauaa halua pysyä hiljaisena, sillä hän rikkoo tämän hiljaisuuden hienolla vedollaan, jonka syöttäjänä oli kukapa muukaan kuin Jasu Mensonen! Valvio aleksi tekee kuitenkin tasoitusmaalin hienosta syötöstä ja nyt tilanne on 2-2! Leafs nousee uudestaan johtoon Jasu Mensosen ansiosta, ja pikkupoikien faniryhmä hurraa maalia! Peli pysyy äärimmäisen tasaisena, sillä Cansin Joonas Lempinen tekee tasoitusmaalin ja kaikilla alkaa olla tunteet pinnassa, sillä peliä on enää vain rajallinen aika jäljellä. Mutta Leafsin Akseli Järvistä ei tämä hetkauta, vaan hän keskittyy peliin ja omalla uskomattomalla läpiajollaan hän lainehtii kentän läpi ja ampuu kiekon maalivahdin taakse. Peli pysyy silti tasaisena, koska Cansin Luukas Vahvaselkä, tiimin yksi tukipylväs, riistää kiekon itselleen ja purjehtii itse kentän läpi ja vie maalivahdin täysin kahville. Viimeisiä minuutteja viedään ja kaikilla alkaa tunteet käydä todella kuumana, Leafseilla alkoi käydä vain vähän liian kuumana ja rike tuli tehtyä ja tuomari viheltää pilliin ja huutaa: "rangaistuslaukaus!". Nyt on todellakin näytön paikka Matias Salmijärvelle, sillä peli on tasan ja aika on melkein loppunut. NYT jos koskaan olisi aika näyttää, että "minä osaan". Niinpä pilliin vihelletään ja Matias lähtee liikkeelle, Matias liukuu maalivahtia päin ja vie kiekon oikealle, mutta sitten siirtääkin sen rystypuolelleen ja nostaa kiekon yläkulmaan! Se on maali! Peli on ohi ja tämä uskomaton finaali ja turnaus on vihdoin ohi. Cans on voittanut tämän todella haastavan ja tasaisen pelin. Taululla on numerot 4-5!


   
Lisää uutisia
Blues
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Liity seuraan
Kategoriat