Espoon kaupunki onnittelee
10.1.2019 15:20 Uutiset / Pääsivusto

.

Kaupunkimme johdolta tuli tänään oheinen kunniakirja ja onnitteluviesti seurallemme. Vastaanotan sen tuntien valtavaa ylpeyttä pelaajistamme!

Kiitokset Espoon kaupungille, arvostamme todella paljon tätä tunnustusta! Ilman kaupungin tukea huippukiekolle, jota edustamme, tämä menestys ei olisi ollut mahdollista.

Kiitokset ja onnittelut kuuluvat ensisijassa kultamitalipelaajillemme ja heidän perheilleen. Tiedän millaisen polun olette yhdessä käyneet ja millainen työmäärä on tarvittu, jotta nyt Vancouverissa olette päässeet nauttimaan työnne ”hedelmistä”. Olemme Blues Junioreissa äärimmäisen iloisia ja otettuja, että pelaajapolkunne jääkiekkomaailman huipulle on kulkenut kauttamme, osalla pelaajista kiekkokoulusta alkaen osalla vasta myöhemmällä iällä.

Tunnustus kuuluu luonnollisesti myös kaikille niille valmentajille, apuvalmentajille, valmennuspäälliköille, fyssareille, luistevalmentajille, joukkueenjohtajille, huoltajille… jotka vuosien saatossa ovat omalla ammattitaidollaan valmentaneet, auttaneet, kannustaneet, tukeneet…näitä lahjakkaita pelaajia matkalla U20 maailmamestareiksi.

Uutena puheenjohtaja otan onnittelut vastaa nöyränä tiedostaen, että näiden pelaajien kehittämisen puitteet ovat luoneet edeltäjäni. Itseäni tunnustus velvoittaa ja kannustaa johtamaan seuramme toimintaa ja kehitystä niin, että maailmanmestareita tulee jatkossakin.

Kiittäen!

Pekka Soini

puheenjohtaja

Blues Juniorit


   
Lisää uutisia
Blues
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Liity seuraan
Kategoriat