Blues Juniorit ei riitele vaan kehittää espoolaista jääkiekko-yhteistyötä
31.10.2018 15:02 Uutiset / Pääsivusto

Tänään oli Jatkoaika.com sivuilla uutinen jossa todetaan, että ”espoolainen jääkiekko repesi taas riitelemään”. Artikkelissa viitataan EKS.n puheenjohtajan tekemään hallintovalitukseen, jonka mukaan Espoon kaupunki on suosinut suurinta seuraa jakaessaan ostamiaan Metro Areenan jäitä.

Mikä on tämän hallintovalituksen motiivi ja erityisesti tavoite on jäänyt meille epäselväksi.

Selkeyden vuoksi on hyvä todeta, että seuramme ei ole millään tavalla osallisena tässä ”riidassa”. Tahtotilamme ei ole riidellä vaan kehittää espoolaista jääkiekkoa ja samalla seurojen välistä yhteistyötä.

Blues Juniorit auttoi ratkaisevalla tavalla Kiekko Espoota heidän villikorttihakemuksessaan Suomi Sarjaan. Olemme myös tehneet pelaajaliikennesopimuksen Kiekko Espoon kanssa. Blues juniorit hankkii rahoituksen ja organisoi Koulua ja Kiekkoa toiminnan joka kattaa tasapuolisesti kaikki espoolaiset yläkoululaiset jääkiekkoilijat. Tässä muutamia esimerkkejä yhteistyöstä käytännön tasolla

EKS:n hallintovalituksen suhteen toteamme, että kaupunki ei ole päätöksissään suosinut BJR:ää. Ymmärryksemme mukaan kaupunki on perustanut jäänjakonsa todelliseen tarpeeseen ja ymmärtänyt myös, että ilman riittäviä ja hinnaltaan tuettuja olosuhteita Espoossa ei ole edellytyksiä pelata kilpakiekkoa maamme korkeimmilla sarjatasoilla.

Mikäli emme pysty jatkamaan 2000 luvun hyvää perinnettä ja pitämään kilpakiekkomme maamme huipulla näivettyy koko espoolainen jääkiekko. Tämä olisi valitettavaa, koska juuri nyt, ja pitkästä aikaa, myönteisiä asioita tapahtuu monella rintamalla, Kiekko Espoon ja Jäähongan paluu, Blues Juniorien ja Blues naisten hyvä menestys Suomi-kiekon huipulla.

Yhteistyön hengessä

Pekka Soini

Puheenjohtaja

Blues Juniors


   
Lisää uutisia
Blues
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Liity seuraan
Kategoriat