Blues Juniors ry:n hallinnon uudistaminen ja kehittäminen etenee
28.8.2018 14:38 Uutiset / Pääsivusto

Blues Juniors ry:n toiminnan kehittäminen etenee suunnitellulla tavalla. Maanantaina pidetyssä vuosikokouksessa nimitettiin yhdistykselle uusi hallitus, jonka valinnassa on painotettu seuraavia kriteerejä:

  • Hallitus edustaa hyvin seuran ”kenttää”, eri ikä-ja tasoryhmiä, nyt A,B,C,D ja E juniorit.
  • Hallituksen jäsenet tuovat omalla kokemuksellaan ja taustallaan vahvaa osaamista BJR:n toimintaan sen johtamiseen ja tavoitteelliseen kehittämiseen
  • Hallituksen jäsen ovat sitoutuneet ja motivoituneet tekemään ”työtä” seuran parhaaksi
  • Jäsenillä on innostuksen lisäksi myös aikaa BJR hallitustyölle.

Hallitukseen valittiin seuraavat henkilöt:

Puheenjohtajana jatkaa Pekka Soini. Kokenut yritysjohtaja, jolla on laaja kontaktiverkosto. Mukana suomalaisessa ja espoolaisessa jääkiekossa taustavaikuttajana yli 20 vuotta. Ollut Jääkiekkoliiton kumppanina kehittämässä niin Taitovalmentaja toimintaa kuin Kunnioita Peliä ohjelmaa. Hallitustyön ammattilainen. Poika C-junioreissa

Jäsenet ovat:

Jarmo Muukkonen: edellisten kausien puheenjohtaja. Pitkä pelaajaura Espoossa. Asianajaja/juristi jonka ammattiosaamisia seuran johtamisessa myös tarvitaan. Poika A junioreissa.

Eero Hautaniemi: erittäin kokenut ja hyvin verkottunut yritysjohtaja. Vuosien kokemus myös talousjohtamisesta. Johtamisen ja hallitustyön ammattilainen. Toiminut seurassa niin joukkueenjohtajana kuin rahastonhoitajana. Pojat D ja C junioreissa.

Susan Mero: yritysjohtaja joka vastaa merkittävästä digitaalisesta liiketoiminnasta. Vahva markkinoinnin, viestinnän, brändien ja yhteisöllisyyden osaaja. Poika E junioreissa

Piiu Pukkila: ollut toteuttamassa useissa yrityksissä digitaalista transformaatiota ja asiakkuuskokemuksen kehittämistä. Markkinoinnin, viestinnän, brändien ja yhteisöllisyyden osaaja. Hallitusammattilainen. Poika B junioreissa, jossa Piiu toimii rahastonhoitajana.

Tom Kivimäki: mittava kokemus suomalaisesta ja espoolaisesta jääkiekosta ja ollut mm. Liiga Bluesin toimitusjohtaja. Nähnyt monta erilaista vaihetta espoolaisessa jääkiekossa Tuntee jääkiekon toimijat laidasta laitaan.

Kullervo Savola: Jääkiekkoliiton Eteläisen alueen hallituksen varapuheenjohtaja ja SJL liittovaltuuston jäsen. Pitkä kokemus espoolaisesta jääkiekosta joukkueenjohtajana ja BJR:n hallituksen jäsenenä. Jääurheilun Tuen hallituksen jäsen.

Toiminnanjohtaja Niko Merikanto osallistuu hallituksen kokouksiin ja toimii samalla myös kokousten sihteerinä.

Hallituksen rinnalle nimetään seuraavat asiantuntija- ammattilaisryhmät tukemaan hallitus- ja seuratyötä. Jokainen ryhmä raportoi hallitukselle, joka myös ohjaa niiden työtä. Ryhmien jäsenet tullaan nimeämään ja tehtävät tarkentamaan syyskuun alussa.

Ryhmät on muodostettu seuran strategian pohjalta, jossa keskeisiä fokusalueita ovat:

  • Urheilutoimintamme / valmennuksemme laatu ja sen jatkuva kehittäminen, toimintamme tulee olla esimerkillistä ja tämän maan huipulla. Blues tapa toimia, yksilöiden ja erityisosaamisien kehittäminen, tavoitteellisuus ja pitkäjänteisyys...
  • Blues yhteisöllisyys ja vahva sidos toimintaamme ja brandiimme niin seuran sisällä kuin ulkopuolella. Aktiivinen ja tavoitteellinen viestintä sekä sisäinen että ulkoinen. Seuran tunnettuus ja mielikuvat… haluttavuus niin pelaajat kuin kumppanit
  • Taloudellisten resurssien turvaaminen ja vahva suhde tärkeisiin sidosryhmiimme. Kumppaniohjelmat win win pohjalta ja sitä kautta kumppanien pitkäjänteinen sitoutuminen seuramme toimintaan.

Näiden fokusalueiden pohjalta nimetyt asiantuntijaryhmät ja niiden puheenjohtajat ovat:

1.Urheilutoiminnan kehitysryhmä: pj Saku Martikainen. Saku osallistuu säännöllisesti hallituksen kokouksiin

2.Markkinoinnin ja viestinnän ryhmä: pj Piiu Pukkila

3.Kumppanuudet ja yhteiskuntasuhteet: pj Pekka Soini

Kehitysohjelmien etenemisestä tullaan tiedottamaan avoimesti ja aktiivisesti sekä seuran sivuilla että joukkueenjohtajien kautta.

Tässä vaiheessa nimettiin seuralle vahvasti uudistunut hallitus, joka aloittaa seuraavan vaiheen eli seuran sääntöjen ja toiminnallisten ohjeiden työstämisen. Tämä työ on valmis vuoden 2018 loppuun mennessä.

Terveisin!

Pekka Soini


   
Lisää uutisia
Blues
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Liity seuraan
Kategoriat