Blues Talenttiakatemia perustettu
9.8.2018 12:12 Uutiset / Pääsivusto

Blues Juniorit haluaa kaikilla osa-alueilla kehittää toimintaansa ja siksi käynnistämme Blues Juniorien A-SM ja B-SM joukkueissa pelaavien, omien ikäluokkiensa tämän hetken kärkipelaajille tarkoitetun erityisvalmennusryhmän. Blues Talenttikatemian tarkoitus on tarjota siihen valituille pelaajille huippuluokan yksilöllistä valmennusta tukemaan joukkueissa tapahtuvaa valmennusta.

Blues Juniorien keskeisiä tavoitteita on erinomaisen harrastusympäristön ohella tuottaa pelaajia jääkiekon kansainväliselle huipulle. Haluamme, että kaikissa ikäluokissa ja kaikilla tasoilla pelaajat kokevat Blues Juniorit innostavana ja kehittävänä seurana, johon he haluavat pitkäjänteisesti sitoutua. Siksi olemme käynnistäneen kehitysohjelman, jonka yksi osa tässä esitelty Talenttiakatemia on. Aiemmin on jo julkistettu panostukset luistelu- ja taitovalmennukseen.

Blues Talenttiakatemiaan valitaan 6-10 pelaaja/pelikausi. Valintakriteerejä ovat 1. harjoittelulahjakkuus 2. maajoukkuetaso 3. innostus kovaan työntekoon ja 4. potentiaali kasvaa tulevaisuudessa ammattilaiskiekkoilijaksi.

Jokaiselle valitulle pelaajalle räätälöidään valmennuksen tuki/tehostamispalvelut seuran resurssien mukaan, yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Urheiluakatemian kanssa, sekä oma urasuunnitelma siihen saakka kunnes pelaaja on pelannut kaksi täyttä kautta seuran Nuorten Liigajoukkueessa vastuullisessa roolissa.

Ryhmään pelaajavalinnoista ja toiminnasta vastaa ASM ja BSM joukkueista vastuussa oleva valmennuspäällikkö.

Henkinen valmennus: Tatja Holm, Sportfocus/Urhea

Luisteluvalmennus: Jason Andberg, Luisteluklinikka/Blues Juniors

Fyysinen ja ravintovalmennus: Jussi-Pekka Kurtti, Blues Juniors

Akatemia koordinointi ja johtaminen: Saku Martikainen, Blues Juniors

Lisätietoja

Saku Martikainen

0505334435

saku.martikainen@bluesjuniors.fi


   
Lisää uutisia
Blues
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Liity seuraan
Kategoriat