Kiekko-Espoo Suomi sarjaan - Blues onnittelee!
9.6.2018 19:29 Uutiset / Pääsivusto

Kiekko Espoolle on myönnetty ns.villikorttipaikka miesten Suomi Sarjaan. Blues Juniorit onnittelee Kiekko Espoota ja toivottaa heille parasta mahdollista menestystä. Olemme omalta osaltamme olleet tukemassa heidän hakemustaan Kiekkoliitolle, mutta emme ole Suomi Sarja joukkueessa aktiivisena toimijana mukana.

Minulta on kysytty miksi emme ole mukana, siksi hieman perusteluja. BJR:n fokus on tällä hetkellä juniorikiekossa ja oman toimintamme ytimessä eli siinä, että tarjoamme jatkossakin pelaajillemme hyvin johdetun polun kiekkokoulusta juniorikiekon huipulle tai myös vain harrastamaan lajia. Kaikki ikäluokat ja tasoryhmät ovat meille tärkeitä, vaikka julkisuudessa näkyvin osa onkin ns.kilpakiekko.

Kilpakiekossa pelaamme kaikissa ikäluokissa C, B2, B ja A maan korkeinta sarjatasoa, C:n SM sarjassa jopa kahdelle joukkueella. Keskeinen tavoitteemme on pitää pelaajat Espoossa ja kehittää heitä täällä junioripolkunsa loppuun saakka. Tänä keväänä neljä A-junioripelaajaamme teki liigasopimuksen. Toiminnan jatkuva ja vahva kehittäminen vaatii sekä huomiomme sekä taloudellisia resursseja. Siksi keskitymme omaan tekemiseemme juniorijääkiekossa.

Olemme jo toteuttaneet useita kehitystoimenpiteitä ja laajempi ohjelma on valmistelussa. Olemme kutsuneet joukkueiden toimihenkilöt kesäkuun 12 päivä yhteiseen tilaisuuteen, jossa kerromme lisää ja lähdemme yhdessä viemään hankkeita eteenpäin.

Kaiken ytimessä on pelaajien kehittäminen ja valmennus, jonka suhteen ollaan jo hyvässä liikkeessä. A Nuoren valmentaja Saku Martikainen on ”päätyönsä” ohella ottanut valmennuksen koordinaatio- ja kehittämisvastuun. Suunnilleen samanlainen rooli oli aikanaan Lauri Marjamäellä seurassamme. Olemme palkanneet seuraan sekä taito että luisteluvalmentajat.

Seuramme kiinnostaa ja olemme onnistuneet kiinnittämään valmennukseen useita huippuosaajia. Tässä pari esimerkkiä: A:n ja B:n fysiikkavalmennukseen Jussi Pekka Kurtin, jolla on 13 vuoden kokemus valmennuksesta eri puolilta maailmaa ja näiden vuosien aikana hän on valmentanut useiden eri yksilö- ja palloilulajien SM- EM- ja MM- tason urheilijoita ja joukkueita. Roy Hellgren aloitti viikko sitten CSM joukkueiden maalivahtivalmentajana. Viime kaudella Roy kuului Mestiksen voittaneet Keupan valmennustiimiin. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle. Haluamme, että pelaaja voi luottaa siihen, että BJR:ssä hänen kehitys on osaavissa käsissä.

Espoolaisen jääkiekon tulevaisuuden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että pystymme pitämään BJR:n elinvoimaisena ja jatkossakin maamme juniorityön kärjessä ja näin tarjoamaan espoolaisen junioripolun jääkiekon huipulle. Tämä on tärkeää myös miesten edustukselle, pelattiin sitten mitä sarjaa tahansa ja toivottavasti jossain vaiheessa tulevaisuutta myös taas korkeinta tasoa.

Terveisin!

Pekka Soini

BJR, puheenjohtaja


   
Lisää uutisia
Blues
«  Helmikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
 
Liity seuraan
Ilmoittautumiset
Kategoriat