KUNNIOITA PELIÄ -OHJELMA
22.9.2017 12:10 Uutiset / Pääsivusto

Jotta niin pelaajia, valmentajia, tuomareita, vanhempia kuin muita jääkiekon parissa toimivia koskeva Kunnioita Peliä –ohjelma saadaan kaikkien jääkiekossa mukana olevien tietoisuuteen, olemme koonneet muistilistan seuroja ja joukkueita varten. Toiveena on, että ohjelma esitellään vanhempainpalavereissa – näin mahdolliseen epäasialliseen käytökseen on helpompi puuttua kauden aikana niin kaukalossa kuin sen laidalla.

Jäähalleihin postitetaan vielä syyskuun aikana uusia, junioreiden vanhemmille suunnattuja Kunnioita Peliä -julisteita ja tarroja. Materiaalien esille laittamista jäähallin seinälle voi tiedustella oman jäähallin henkilökunnalta myös seuran toimesta.

 • PDF
  Tiivistetty esitys kokoaa yhteen Kunnioita Peliä -ohjelman keskeiset asiat. Jääkiekkoliiton materiaalipankista löytyy sekä tämä yhden sivun A4 kuin myös pidempi esitys, joita kumpaakin voi hyödyntää osin tai kokonaisuudessaan esim. vanhempainpalavereissa.

  Materiaalipankin linkki: https://www.dropbox.com/sh/45g884vm6w0rprz/AAAIrpV...
 • Kunnioita Peliä -video
  Videosta löytyy lyhyt ja pitkä versio, joita kumpaakin voi hyödyntää vanhempainilloissa tai muuten hallin screeneillä. Videot löytyvät Jääkiekkoliiton materiaalipankista. Lisää videoita ilmestyy Jääkiekkoliiton kanaviin ja materiaalipankkiin kauden käynnistyttyä.
 • Kunnioita Peliä -äänitallenteet ja tekstit ottelutapahtumiin
  Tallenteita ja tekstejä voi hyödyntää esim. ottelutapahtumissa. Tallenteet löytyvät suomeksi, mutta tekstiversiona kielivalikoimaan kuuluvat myös englanti ja ruotsi. Löydät tiedostot Jääkiekkoliiton materiaalipankista.
 • F-D-junnujen diplomit
  Painettava sekä täytettävä ja tulostettava versio Kunnioita Peliä –diplomista löytyvät Jääkiekkoliiton materiaalipankista ja osoitteesta www.kunnioitapelia.fi alasivulta materiaalit. Myös muita materiaaleja kuten bannereita ja logoja voi hyödyntää seurojen toimesta.
 • Pelisäännöt
  Vanhempienilloissa kannattaa käydä läpi tai luoda yhteiset pelisäännöt, joissa myös kunnioitus on mukana yhtenä kohtana. Jääkiekkoliiton valmis malli lisätään materiaalipankkiin myöhemmin, myös Olympiakomitean sivuilta löytyy aineistoa tähän liittyen: https://www.olympiakomitea.fi/seuratoiminta/lasten-urheilu/urheilun-pelisaannot/
 • Kypärätarrat
  Junnujen peleissä jaettavaksi tarkoitettuja kypärätarroja voi tilata taas kauden alettua Sporttikaupasta. Tarroilla voi palkita peleissä Kunnioita Peliä pelaajia – keväällä pelaajat voi rekisteröidä mukaan arvontaan.
  Linkki Sporttikauppaan: https://slupalvelutoy-sporttikauppa-com.directo.fi...

Hyvää kiekkokautta!
Suomen Jääkiekkoliitto


   
Lisää uutisia
Blues
«  Maaliskuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Liity seuraan
Kategoriat