Hyviä uutisia espoolaisesta jääkiekosta!
22.9.2017 12:14 Uutiset / Pääsivusto

Blues Juniors Ry / tiedote 22.9.2017

Hyviä uutisia espoolaisesta jääkiekosta!

Espoolainen jääkiekko on viime aikoina ollut paljon julkisuudessa. Monet uutisista ovat valitettavasti kertoneen eriasteisista vaikeuksista ja haasteista. Niiden jalkoihin on jäänyt, että Espoossa tehdään edelleen maamme laadukkainta juniorityötä ja pohja jatkuvalle menestykselle on vahva ja terve. Blues Juniors on harrastajamääriltään Suomen suurin juniorikiekkoseura ja yksi menestyneimmistä. Tulevaisuus ei kuitenkaan synny itsestään. Kehittämisen suhteen tulee olla avoin ja katsoa ympärilleen; arvioida jatkuvasti mitä voisimme tehdä paremmin. Matinkylään lähivuosina valmistuva uusi upea jääurheilukeskus parantaa olosuhteita merkittävästi ja luo monella tavalla uudenlaiset puitteet tulevaisuudelle

Blues Juniors ry:n hallitus on nimittänyt rinnalleen kehitysryhmän, jonka tehtävä on vahvan tulevaisuuden vision ja kehityssuunnitelmien rakentaminen kiekkokoulusta edustustasolle. Tavoite on pitää espoolainen jääkiekko maamme huipulla. Ensimmäisen vaiheen tärkeitä asioita on saada tälle tärkeälle kehityspolulle mukaan kumppaneita niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä, tuomaan mukaan oman osaamisensa sekä myös turvaamaan toiminnan taloudellisen pohjan. Lähdemme rakentamaan askel askeleelta vahvaa espoolaista kiekkoyhteisöllisyyttä ja sille matkalle toivotamme kaikki tervetulleiksi. Ensimmäinen ja akuutein haasteemme on A-Nuortemme Liigajoukkueen rahoituksen ja sitä kautta koko toiminnan jatkuvuuden turvaaminen.

Ryhmä on koottu niin, että siinä olisi mahdollisimman laaja osaaminen jääkiekon eri osa-alueilta huippukiekosta, junioritoiminnan ymmärtämiseen, kumppaneiden edustajia ja yritysmaailman tuntemusta. Naiskiekkoa ja Blues-fanitoimintaakaan ei ole unohdettu. Ryhmässä on osaamista espoolaisen kiekon kaikista vaiheista vuosikymmenien ajalta ja esimerkiksi matkasta silloisesta II-divisioonasarjasta SM-Liigaan. Ryhmään kuuluvat tässä vaiheessa: Jere Lehtinen, Emma Terho, Tom Kaisla, Joachim Berner, Markus Lindberg, Pasi Näkki, Scott Buchter, Sami Viitanen, Pekka Soini ja allekirjoittanut. Pekka Soini toimii ryhmän puheenjohtajana.

Ryhmän toiminta käynnistyy välittömästi.

Toivotamme kaikki asiasta kiinnostuneet tahot mukaan toimintaan ja erityisesti muut espoolaiset kasvattajaseurat EPS ja EKS.

Terveisin!

Jarmo Muukkonen

Puheenjohtaja Blues Juniors Ry

Lisätietoa:
Jarmo Muukkonen puhelin 040 9002545

Pekka Soini puhelin 0400 427 835


   
Lisää uutisia
Blues
«  Heinäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Liity seuraan
Ilmoittautumiset
Kategoriat